Isover Domo Twin üveggyapot - Farm Tüzép Nyíregyháza

2015. április 08. - KAndras

Heti akciónk: 2015. 04. 06. - 2015. 04. 12.- Isover Domo Twin üveggyapot - 314 Ft/m²

TERMÉKLEÍRÁS
Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált), nem terhelhető, nem önhordó üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklapigénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza végleges vastagsági méretét.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
• nemjárható padlásfödémek, koporsófödémek, búvóterek 
• járható padlásfödémeknél favázak, párnafák között 
• kéthéjú lapostetőkben

A vízszintes nemjárható hőszigetelés kivitelezése egyszerűen, könnyen, gyorsan megoldható. Az ISOVER üveggyapot filcet vagy lemezt ki kell teríteni a padlásfödémen. Fa- vagy vasbeton födémszerkezet esetén a hőszigetelés alatt a Vario KM Duplex fólia alkalmazása szükségtelen, hiszen magának a födémnek a párafékező tulajdonsága elegendő, továbbá fafödémre párazáró, légzáró réteget fektetni tilos, hiszen ez megakadályozza a fafödém szellőzését. A hőszigetelés felső síkján párazáró jellegű polietilén- vagy alufólia alkalmazása tilos! A felső oldali párazáró jellegű fólia ugyanis bezárja az üveggyapot hőszigetelésbe a lakótérből felfelé áramló párát, ami páralecsapódással és az üveggyapot hőszigetelés vizesedésével jár. A hőszigetelés felső síkjára Tyvek fóliát kell teríteni, ami póruszáró (nem párazáró) tulajdonságából adódóan egyrészt alulról átereszti a párát, másrészt pedig felülről megakadályozza, hogy a hőszigetelés feletti szellőző levegő áthűtse az üveggyapot hőszigetelést, így lerontsa annak hőszigetelő képességét.

Megvásárolható: A Farm Tüzép Nyíregyháza- Sóstó, Kemecsei út 101. szám alatt található telephelyén. (Tel.:42/475-716)
További akcióink: http://www.farmtuzep.hu/ujhaz_akciok/

A bejegyzés trackback címe:

https://farmtuzep.blog.hu/api/trackback/id/tr757350076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.