Creaton kerámiacserepek - Farm Tüzép - Nyíregyháza

2015. június 16. - KAndras

A Creaton márka nyújtotta minőségi előnyökkel a tetőfedők és az építészek, az építőanyag-kereskedelem szakemberei és az építtetők számára. Ezek az előnyök jelentik a bizonyítékot arra, hogy az emberek joggal bíznak a CREATON-kerámia-cserepekben.

Creaton Klassik Hódfarkú kerámiacserép

Creaton Klassik Hódfarkú kerámiacserép

Creaton Klassik Hódfarkú kerámiacserép

KLASSIK“ – A klasszikus kerekvágású forma
A Creaton “KLASSIK” termelési irányvonal klasszikus körvágású hódfarkú tetőcserepei rendelkeznek a legszélesebb körű alkalmazási területtel az egész programban. Egyszerű, visszafogott és éppen ezért időtlen formájuk által egyenesen klasszikus szépségű tetőfelületeket alkotnak. A Creaton Klassik körvágású hódfarkú tetőcserép optikailag feloldja a tetőfelületet és tökéletes harmóniában engedi hatni az épülettestet. A színek és a felületek széles spektruma mind a renoválások, mind az új építésű házak esetén teret enged az individuális megoldásoknak a tetőfedés során.

Creaton Klassik Hódfarkú kerámiacserép színek:

Creaton Klassik Hódfarkú Természetes Vörös kerámiacserép Creaton Klassik Hódfarkú Vörös kerámiacserép Creaton Klassik Hódfarkú Rézvörös kerámiacserép Creaton Klassik Hódfarkú Barna kerámiacserép Creaton Klassik Hódfarkú Fekete kerámiacserép

Creaton Hortobágy Hornyolt szegmensvágású kerámiacserép

Creaton Hortobágy Hornyolt kerámiacserép

Creaton Hortobágy Hornyolt kerámiacserépPROFIL-Hortobágy“ – Hornyolt szegmensvágású
A Creaton hornyolt tetőcserép az egyszeres fedésű hódfarkú tetőcserép egy továbbfejlesztett változata. A korcolás helyettesíti a korábban szokásos zsindely-alátétet és biztonságos egyszeres fedést tesz lehetővé. Korábban főként mezőgazdasági jellegű épületeknél, illetve már meglévő épületek renoválása és hozzátoldás eseténalkalmazták. A Creaton Hortobágy hornyolt tetőcserép azonban a modern építészet számára is érdekes kiegészítő lehetőségeket kínál.

 Creaton Hortobágy kerámiacserép színek:

Creaton Hortobágy Hornyolt Természetes Vörös kerámiacserép Creaton Hortobágy Hornyolt Rézvörös kerámiacserép Creaton Hortobágy Hornyolt Fekete engóbozott kerámiacserép

Creaton Róna Hornyolt szegmensvágású kerámiacserép

Creaton Róna Hornyolt kerámiacserép“RÓNA” – Hornyolt szegmensvágású sima felülettel
A Creaton Róna Hornyolt tetőcserép az egyszeres fedésű hódfarkú tetőcserép egy továbbfejlesztett változata. A korcolás helyettesíti a korábban szokásos zsindely-alátétet és biztonságos egyszeres fedést tesz lehetővé. Korábban főként mezőgazdasági jellegű épületeknél, illetve már meglévő épületek renoválása és hozzátoldás eseténalkalmazták. A hornyolt tetőcserép azonban a modern építészet számára is érdekes kiegészítő lehetőségeket kínál.

Creaton Hortobágy kerámiacserép színek:

Creaton Róna Hornyolt Természetes Vörös kerámiacserép

Creaton Balance kerámiacserép

Creaton Balance kerámiacserép

Creaton Balance kerámiacserép „BALANCE“ – Kiegyensúlyozott forma, arányok és gazdaságosság
A Creaton Balance kerámiacserép a tető kialakításának teljesen új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. Első osztályú minőségén és főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányain kívül a gazdaságos felhelyezés és a magas fokú biztonság gondoskodik a tökéletesített korcolási technika alkalmazás által a tartós értékállóságról , ezáltal a Creaton Balance kerámiacserép egy igazi sikertermékké válik.
Kb. 8,4 db/m² tetőcserép-szükségletével a CREATON egy olyan cserepet kínál, amely azon túlmutatóan, hogy páratlan minőségről tesz tanúbizonyságot és figyelemreméltóan szép, az ár-teljesítmény viszonyában is új mércét állít fel. Meggyőző továbbá a 26 mm-es csúsztató-terület, illetve a kialakított oldalbordáknak és a stabil felfüggyesztőhorognak köszönhető tökéletesített statika.

Creaton Balance kerámiacserép színek:

Creaton Balance Téglavörös kerámiacserép Creaton Balance Természetes Vörös Tarkára Égetett kerámiacserép Creaton Balance Toskana engóbozott kerámiacserép Creaton Balance Rézvörös engóbozott kerámiacserép Creaton Balance Fáradtvörös Barna engóbozott kerámiacserép Creaton Balance Palaszürke engóbozott kerámiacserép Creaton Balance Fekete engóbozott kerámiacserép

Creaton Balance kerámiacserép

Creaton Rapido kerámiacserép

 

Creaton Rapido kerámiacserép A Creaton Rapido kerámiacserép egy tökéletes dupla vájatú hornyolt tetőcserépben egyesíti a tradíciót és a technikát, amely különösen nagy méretének köszönhetően rendkívül gazdaságosnak bizonyult. Magas fokú megbízhatóságán és figyelemreméltó szépségén kívül a Creaton Rapido cserepekben megtalálható egy nagyon jó ár-teljesítmény-arányú CREATON-csúcstermék valamennyi ismertetőjele. Az eredmény egy pusztán kb. 8,1 db/m² cserép-igénnyel, valamint az átgondolt, a cserepek gyors felhelyezését és ugyanakkor a cserép-szükséglet csökkentését lehetővé tevő technikának köszönhető kitűnő biztonsággal kápráztatja el a felhasználót. A dupla oldalsó korcolással és magas támaszokkal kialakított kötési technika mellett a hátoldali támasztó bordák és a 3 felfüggesztőhorog biztosítja a tartós biztonságot. A nagyméretű csúsztatási-terület a horony tetején minden tetőfedés esetén maximális rugalmasságot biztosít, amelyben az építtetők évtizedeken keresztül örömüket lelhetik.

Creaton Rapido kerámiacserép színek:

Creaton Rapido Téglavörös kerámiacserép Creaton Rapido Természetes Vörös Tarkára Égetett kerámiacserép Creaton Rapido Toskana engóbozott kerámiacserép Creaton Rapido Rézvörös engóbozott kerámiacserép Creaton Rapido Fáradtvörös Barna engóbozott kerámiacserép Creaton Rapido Fekete engóbozott kerámiacserép

Creaton tetőcserepek megvásárolhatóak a Farm Tüzép telephelyén, kérjen egyedi árajánlatot kollégáinktól: farmtuzep.hu/ajanlatkeres

A bejegyzés trackback címe:

https://farmtuzep.blog.hu/api/trackback/id/tr477548936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.