FARM TÜZÉP - ÚJ HÁZ CENTRUM AKCIÓ 2015. 08.10. -08.16

2015. augusztus 11. - KAndras

33_heti_akcio_lcd-tv-re_1.jpg 

TERMÉKLEÍRÁS:

Az egyhatod térfogatra összenyomott (komprimált), nem terhelhető, nem önhordó üveggyapot tekercseknek csekély a tárolási, szállítási és raklapigénye. A termék a csomagolás eltávolítása után nyeri vissza végleges vastagsági méretét.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

  • nemjárható padlásfödémek, koporsófödémek, búvóterek 
  • járható padlásfödémeknél favázak, párnafák között 
  • kéthéjú lapostetőkben

A vízszintes nemjárható hőszigetelés kivitelezése egyszerűen, könnyen, gyorsan megoldható. Az ISOVER üveggyapot filcet vagy lemezt ki kell teríteni a padlásfödémen. Fa- vagy vasbeton födémszerkezet esetén a hőszigetelés alatt a Vario KM Duplex fólia alkalmazása szükségtelen, hiszen magának a födémnek a párafékező tulajdonsága elegendő, továbbá fafödémre párazáró, légzáró réteget fektetni tilos, hiszen ez megakadályozza a fafödém szellőzését. A hőszigetelés felső síkján párazáró jellegű polietilén- vagy alufólia alkalmazása tilos! A felső oldali párazáró jellegű fólia ugyanis bezárja az üveggyapot hőszigetelésbe a lakótérből felfelé áramló párát, ami páralecsapódással és az üveggyapot hőszigetelés vizesedésével jár. A hőszigetelés felső síkjára Tyvek fóliát kell teríteni, ami póruszáró (nem párazáró) tulajdonságából adódóan egyrészt alulról átereszti a párát, másrészt pedig felülről megakadályozza, hogy a hőszigetelés feletti szellőző levegő áthűtse az üveggyapot hőszigetelést, így lerontsa annak hőszigetelő képességét.

Megvásárolható Nyíregyházán a Farm Tüzépen

 Kérjen árajánlatot: http://www.farmtuzep.hu/ajanlatkeres

A bejegyzés trackback címe:

https://farmtuzep.blog.hu/api/trackback/id/tr677697738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.