FARM TÜZÉP - ÚJ HÁZ CENTRUM AKCIÓ - Flex M csempe- és járólapragasztó

2015. augusztus 31. - KAndras

36_heti_akcio_lcd-tv-re.jpg

 

TERMÉKLEÍRÁS:

A Flex M csempe- és járólapragasztó tixotróp tulajdonságú (megcsúszás mentes) gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén közvetlenül a felhasználás előtt vízzel kell összekeverni. Cement kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonság-javító adalékokat tartalmaz.

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

A Flex M csempe- és járólapragasztót új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok alapvakolattal ellátott falazatainak és cement- vagy gipszkötésű aljzatok járófelületeinek borítására szolgáló kerámia, műkő, természetes alapanyagú burkolatok ragasztására használhatjuk. A Flex M csempe- és járólapragasztót olyan kültéri fedett felületeken alkalmazhatjuk, ahol jelentős hőmérsékletingadozások nem lépnek fel. Alkalmas belsőtéri erős mechanikai terhelésnek kitett, továbbá padlófűtéssel ellátott aljzatok burkolására is. Cementkötésű forgácslap burkolásához nem alkalmazható!

 

FELDOLGOZÁS:

Követelmények az alapfelülettel szemben, a Flex M csempe- és járólapragasztó felhordását megelőző műveletek:
A Flex M csempe- és járólapragasztót olyan felületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. A Flex M csempe- és járólapragasztó felhordását megelőzően a falfelületek és az alapfelületek nagyobb réseit, hornyait habarccsal kitöltjük úgy, hogy a felület közel egyenletes legyen. Ha az alapfelület gipsz kötőanyagú, úgy azt a ragasztás előtt mélyalapozóval vagy esztrich- és önterülő alapozóval kezelni kell.

Az LB-Knauf Flex M csempe- és járólapragasztó feldolgozása:
A Flex M csempe- és járólapragasztó az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel. A keverést kézi keverőgéppel végezzük. A keverés után 5 percig állni hagyjuk. A rétegvastagság 2-5 mm. Ügyeljünk arra, hogy a csempe és a járólap felületet mindenütt ragasztó borítsa! A Flex M csempe- és járólapragasztó felhordása 5oC feletti és 25oC alatti hőmérsékleten ajánlott. A burkolt felületek fugázását csak a ragasztó megkeményedése után – nedvszívó lapok esetén legkorábban 1 nap múlva – szabad elvégezni.

Megvásárolható Nyíregyházán a Farm Tüzépen

 Kérjen árajánlatot: http://www.farmtuzep.hu/ajanlatkeres

A bejegyzés trackback címe:

https://farmtuzep.blog.hu/api/trackback/id/tr397747402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.