Emelt minőségű flex ragasztóhabarcs - Farm Tüzép - Nyíregyháza

2015. szeptember 07. - KAndras

37_heti_akcio_lcd-tv-re.jpg

TERMÉKLEÍRÁS:

Emelt minőségű, flex ragasztóhabarcs, csökkentett lecsúszással és meghosszabbított nyitott idővel. Mindenféle burkolathoz, szokásos építőipari aljzatokra. Különösen alkalmas kent szigetelésekre, úszómedencékbe, homlokzatokra ill. nagy mechanikai igénybevételre. 

ALKALMAZÁSI TERÜLET:

Kerámiacsempék, burkolólapok, mozaikok, természetes és műkövek, finomkőlapok, gresslapok szokásos építőipari alapfelületekre történő ragasztására bel- és kültérben egyaránt. Különösen alkalmas nagy mechanikai, termodinamikai terhelésnek kitett felületekre ( kül- és beltéri kent szigetelésekre, fűtött alapfelületekre, teraszokra, erkélyekre, úszó- és termálmedencékbe, homlokzatokra). Alkalmas meglévő burkolatra -csempét csempére- történő ragasztásra is.

FELDOLGOZÁS:

Alapfelület: Az alapfelületnek szilárdnak, pormentesnek, száraznak, festék- és leválasztószer mentesnek, olaj és zsírmentesnek kell lennie, az érvényes előírásoknak megfelelően. Megfelel: Minden, építőiparban szokásos alapfelületre, pl. betonra, esztrichre, kőműves szerkezetekre, vakolatra, gipszkartonra, gipsz építőelemekre, anhidrit-esztrichre. Feltételesen alkalmazható: nagyméretű lapok homlokzati burkolására Nem megfelelő: Fára, fémre, műanyagra és minden olyan alapfelületre, melynek zsugorodása még nem fejeződött be. Keverés: Egy tiszta edénybe a kimért keverővízhez adagoljuk a csemperagasztót, és a lassú fordulatú keverőgéppel csomómentes, homogén masszává keverjük az anyagot. Keverési idő kb. 3 perc. Keverési arány: kb. 8,0 liter víz (megfelel kb. 0,32 l/kg) minden 25 kg Murexin KGF 65 ragasztóhabarcshoz. Feldolgozás: Először a ragasztóból vékony kontakt réteget kell felhordani, majd a csemperagasztót a 45 - 60° -ban megdöntött fogazott glettvassal egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a még nedves felületre és a burkolólapokat ragasztási (nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyezzük el. A ragasztós éleket, fugákat nedves szivaccsal azonnal tisztítsuk meg. A lapok beágyazódásának mértéke beltérben legalább 65 %-os, kültérben legalább 90 %-os legyen. Kültérben, nagy víz és mechanikai terhelésnek kitett helyeken, 30x30 cm-nél nagyobb lapoknál kétoldali ragasztókenés szükséges. (Buttering Floating) Kültérben a burkolatot min. 1%-os lejtéssel kell kialakítani. Ismeretlen tulajdonságú burkolólapoknál próbaragasztás javasolt. Utókezelés: Az elkészült burkolatot kb. 24-48 óráig védjük a mechanikai terheléstől. (Ne járkáljunk rajta!)

Megvásárolható Nyíregyházán a Farm Tüzépen

 Kérjen árajánlatot: http://www.farmtuzep.hu/ajanlatkeres

A bejegyzés trackback címe:

https://farmtuzep.blog.hu/api/trackback/id/tr657766584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.