Rólunk

2015. szeptember 10. - KAndras

A Farm-Ker Kft., vagy ahogy mindenki ismeri a Farm Tüzép

29 éve nyújt segítséget építkezőknek és felújítóknak a Nyíregyháza-Sóstón található Farm Tüzép. A válság ellenére is stabil építőanyag-kereskedést Vengrinyák Tibor és Vengrinyák Andrea működteti, azóta már országos értékesítési hálózattal.

A kezdetektől napjainkig

A Farm Tüzépet Vengrinyák Tibor és Vengrinyák Andrea alapította 1986-ban. Az évek során a nyereséget visszaforgatva fejlesztették a  vállalkozásukat: ma már 28 dolgozó, több mint 20.000 féle termék, korszerű géppark, prémium kategóriás Fürdőszoba és Csempeáruház és Kerti Centrum, várja az érdeklődőket.

Megbízható partner

A Farm Tüzép nemcsak a térség meghatározó cégeivel – Nyírép Kft., Nyírflop Kft., Nyírkomplett Kft., Rózsaép Kft., Selyember Kft., Abakusz Kft. - van üzleti kapcsolatban, hanem számos kisebb kivitelezővel, viszonteladóval és generációkon át a céget választó egyéni építkezővel is.

A Bramac, Baumit, Leier, Wienerberger, Austrotherm közül több építőanyag-gyártó ismerte el a Farm Tüzép kiváló teljesítményét olyan díjakkal, mint például az Első Aranytégla vagy a Bramac Arany Kakas díj – elismervén a minőségi kiszolgálást és a vevők feltétlen tiszteletét.

Válságkezelés eredménnyel

A vállalkozás 2009-ben kapcsolódott be a megyei panelprogram megvalósításába. A Farm Tüzép közreműködésével vált valósággá számos uniós pályázat keretében épített közintézmény (iskola, orvosi rendelő, szálloda), társas- és családi ház.

A vállalkozás a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettségnek köszönhetően mára a megye egyik vezető építőanyag kereskedéselett, melyet az utóbbi évek gazdasági válsága sem tudott megrendíteni. Egy új értékesítési stratégia, valamint a kidolgozott építőipari együttműködések eredményeképp a Farm Tüzép gazdasági mutatói országos elismerésre adhatnak okot, még ebben a nehéz gazdasági helyzetben is. Ezt csak úgy tudtuk elérni, hogy felkészült szakemberekkel dolgozunk együtt, hiszen ez garantálja partnereink elégedettségét és cégünk hosszú távú működését.

Vállalkozásunk 2013. január 01-el azért csatlakozott Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedő hálózatához az újHáz Centrum Zrt.-hez, hogy a jövőben a csatlakozás nyújtotta előnyöknek köszönhetően egy magasabb szinten tudjuk kielégíteni meglévő és leendő partnereink, vásárlóink építőanyagok vásárlásával kapcsolatos igényeit.

A bejegyzés trackback címe:

https://farmtuzep.blog.hu/api/trackback/id/tr87775520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.