Van új a tető alatt!

2019. április 04. - KAndras

2016 óta a családtervezés és otthontervezés egyik központi elemévé vált a CSOK rendszer által nyújtott támogatás.

2017-es újdonság többek között, hogy ha valaki úgy szeretne lakást, vagy házat vásárolni, hogy banki lakáshitelt is igényel mellé, akkor már a CSOK összege is beleszámít a bankok által elvárt 20%-os önerőbe.

prfoto_standardplus_3-retegu_ablak1.png

Ha új családi házat, vagy lakást vásárolnánk, a 2017-es módosítás szerint a CSOK összege a kérelem benyújtásának pillanatától a kész állapot eléréséig felmerülő költségekre igényelhető.

Ebből az következik, hogy érdemes lesz minél előbb megvásárolni az újépítésű házakat és beadni a CSOK-igénylést, hiszen az így megkapott összeget akár egy energiatakarékos tetőtér beépítésére is fordíthatjuk.

Új ingatlan esetén 600 ezer és 10 millió Ft közötti állami támogatást igényelhetünk, melynek beosztása az építkezési költségvetésben gondos megfontolást igényel. A tervezésnél pozitív hozzáadott értékként kell tekintetünk a lakható tetőtérre, ami hosszú évtizedekre biztosíthatja a családi együttélést. Mindenképpen fontos, hogy rugalmas terekben gondolkozzunk. Egy jól kivitelezett tetőtér, ahová a tetősík ablakokon keresztül rengeteg napfény és friss levegő áramlik, remek hely a gyerekek, vagy a hálószoba számára. A tetőtér-beépítéses ház azért is előnyös, mert otthonunk hasznos alapterülete nem a zöld környezet rovására lesz nagy, így élvezhetjük a kertet.

Ha nem szeretnénk elhagyni régi környékünket, a gyerekek óvódába, iskolába járnak ott, akkor meglévő családi házunk tetőterének beépítésére is igényelhetjük a CSOK-ot a használt ingatlanok vásárlására vonatkozó feltételekkel, azaz 600 ezer és 2 millió 750 ezer Ft közötti összeggel számoljunk. Otthonunk bővítéséhez igénybe vehetjük a lakáspénztári megtakarításainkat is. Ezek mellé sokszor ajánlanak kedvezményes hitelt is, mindenképpen érdemes alaposan utána járni a lehetőségeinknek.

prfoto_standardplus_3-retegu_ablak2.png

Gondoljunk arra is, hogy tetőtér-beépítéssel energetikai minőség-javulást is elérhetünk  - erre hívják fel a figyelmet a VELUX szakértők. Az eddig a fűtetlen padlástéren keresztül távozó energiát bent tartjuk, ha minőségi szigeteléssel és a kiváló minőségű tetőtéri ablakokkal tervezünk.

Több, mint 20 éve dolgozik tetőablakok beépítésével és szervizelésével Kis Attila. Azt mondja, hosszútávon nem elképzelhető szerinte más választás, minden új és meglévő tetőtérbe VELUX tetőtéri ablakokat ajánl, azon belül is a Standard Plus kategóriában kapható új, 3-rétegű üvegezéssel ellátott típusokat. Ezeknek az értékei már most megfelelnek a 2020 utáni energiakövetelményeknek. Így legalább már egy dolgot kihúzhatunk a listáról, amin nem kell tovább gondolkodnunk.

velux.hu

További információra van szüksége?

Keresse értékesítő kollégáinkat: farmtuzep.hu/kapcsolat

Vagy kérjen árajánlatot online házhozszállításrawww.farmtuzep.hu/ajanlatkeres  

Telepi akciók a Farm Tüzépen (2019 Március)

Ismét akciókkal várjuk vásárlóinkat! 

farm_tuzep_03-08-1.jpg

További akciós árak: www.farmtuzep.hu/telepi-akcioink-arlista

Kerti centrumunk ajánlatai: www.farmtuzep.hu/kerti-centrum

További információkért nézzen be hozzánk személyesen Farm Tüzépre (4400 Nyíregyháza, Kemecsei út 101.) vagy érdeklődjön az alábbi telefonszámainkon:06 42/475 716 ; 06/42 475 717

Laminált padló - Nyíregyháza - Farm Tüzép

Jöjjön el szalonunkba és nézze meg kibővült kínálatunkat!

img_9939.jpg

A termékekkel kapcsolatos kérdéseit felteheti értékesítő kollégáinknak: farmtuzep.hu/kapcsolat

Laminált katalógusunkat online is megtekintheti: farmtuzep.hu/laminalt-padlo-akcio

További akcióink: farmtuzep.hu/ujhaz_akciok

Tüzelőanyagárak - 2019 Február - Nyíregyháza

Aktuális tüzelőanyag árlistánk:

2019_02_11.jpg

További tüzelőanyag árakfarmtuzep.hu/tuzeloanyag-kinalatunk 

További információkért nézzen be hozzánk személyesen Farm Tüzépre (4400 Nyíregyháza, Kemecsei út 101.) vagy érdeklődjön az alábbi telefonszámainkon:06 42/475 716 ; 06/42 475 717

Így építs válaszfalat

Előfordulnak olyan élethelyzetek, amikor nem nagyon marad más megoldás, mint a válaszfal. Például azért, mert bővült a család és egy nagyobb szobából két kisebbet szeretnénk csinálni. 

falazoszalag.jpg

Mielőtt belevágnánk, érdemes alaposan megfontolni a döntést, hiszen egy ilyen átalakítás komoly kompromisszumokkal járhat. Fontos, hogy az így kialakított szobák kellemesen lakható méretűek maradjanak, és az sem árt, ha a természetes fény is bejut a helyiségbe. 

Ha veszünk egy nagy levegőt és belevágunk, akkor először azt kell eldönteni, miből szeretnénk felhúzni a válaszfalat. 

Gipszkartonból, téglából vagy Ytongból érdemes?  

Ha érdekli a válasz, olvassa el a teljes cikket, ahol azt is megtudja, hogyan csinálja:

epiteniakarok.blog.hu/2018/11/20/igy_epits_valaszfalat

Hálós kalodás tüzfia - Azonnal készletről

A kaloda átvehető a telephelyen, vagy kedvezményes áron darus autónkkal a vásárló címére szállítjuk! 

halos_449000.jpg

tuzifa_hazhoz

További tüzelőanyag árakfarmtuzep.hu/tuzeloanyag-kinalatunk 

További információkért nézzen be hozzánk személyesen Farm Tüzépre (4400 Nyíregyháza, Kemecsei út 101.) vagy érdeklődjön az alábbi telefonszámainkon:06 42/475 716 ; 06/42 475 717

Top 100 ragasztástechnikai termék

Napjainkban a ragasztástechnika egy sor fejlett technológia alapját képezi, ahhoz pedig, hogy a lehető leghatékonyabban végezzük el a kötési munkálatokat, eltérő ragasztási technológiát kell alkalmaznunk a különféle szerkezeti anyagokhoz. Az sem mindegy, hogy egyes burkolóanyagok, fémek, üvegek vagy éppen műanyagok kötése során milyen állagú ragasztóanyagot használunk, hiszen a folyékony és a szilárd ragasztók, valamint a ragasztópaszták más-más tulajdonságokkal és más-más kémiai reakciót kiváltva működnek.

A TOP 100 ragasztástechnikai terméket bemutató kiadványunk célja, hogy áttekintő, széles körű információval szolgáljon jelenleg a piacon elérhető, kötési munkálatokhoz használható termékekről, illetve a folyamat során felmerülő eszközök, kiegészítők soráról.

ragasztastechnika_1920x1080.jpg

További információra van szüksége?

Keresse értékesítő kollégáinkat: farmtuzep.hu/kapcsolat

Vagy kérjen árajánlatot online házhozszállításrawww.farmtuzep.hu/ajanlatkeres